Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Nalewka cytrynowa z miodem
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Pierogi z serem białym lub kozim
Zupa grzybiarza
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Miodowa kaczka
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Miodowe pierniczki
Golonka Szefowej
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Przysmak drwala
Żurek Babci Zosi