Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Tarta twarożkowa
Żurek Babci Zosi
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Pierogi z serem białym lub kozim
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Golonka Szefowej
Omlet Joanny
Oleskie ciasteczka z maszynki
Zupa grzybiarza
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Przysmak drwala
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Królik w miodzie
Nalewka cytrynowa z miodem
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Miodowa kaczka
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Miodowe pierniczki