Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Tarta twarożkowa
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Miodowe pierniczki
Oleskie ciasteczka z maszynki
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Nalewka cytrynowa z miodem
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Zupa grzybiarza
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Golonka Szefowej
Omlet Joanny
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Naleśniki z serem
Pierogi z serem białym lub kozim
Królik w miodzie
Miodowa kaczka
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Przysmak drwala
Żurek Babci Zosi
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym