Golonka Szefowej
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Przysmak drwala
Żurek Babci Zosi
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Oleskie ciasteczka z maszynki
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Nalewka cytrynowa z miodem
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Pierogi z serem białym lub kozim
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Omlet Joanny
Tarta twarożkowa
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Zupa grzybiarza
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Naleśniki z serem
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Miodowa kaczka