Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Golonka Szefowej
Pierogi z serem białym lub kozim
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Omlet Joanny
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Królik w miodzie
Zupa grzybiarza
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Nalewka cytrynowa z miodem
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Oleskie ciasteczka z maszynki
Miodowa kaczka
Naleśniki z serem
Tarta twarożkowa
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Żurek Babci Zosi
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Miodowe pierniczki
Przysmak drwala
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem