Nalewka cytrynowa z miodem
Tarta twarożkowa
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Pierogi z serem białym lub kozim
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Miodowe pierniczki
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Żurek Babci Zosi
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Omlet Joanny
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Golonka Szefowej
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Naleśniki z serem
Miodowa kaczka
Zupa grzybiarza
Przysmak drwala
Oleskie ciasteczka z maszynki
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Królik w miodzie