Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Golonka Szefowej
Pierogi z serem białym lub kozim
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Naleśniki z serem
Tarta twarożkowa
Miodowe pierniczki
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Miodowa kaczka
Królik w miodzie
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Omlet Joanny
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Przysmak drwala
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Oleskie ciasteczka z maszynki
Zupa grzybiarza
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Żurek Babci Zosi
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Nalewka cytrynowa z miodem
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym