Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Tarta twarożkowa
Nalewka cytrynowa z miodem
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Miodowe pierniczki
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Golonka Szefowej
Oleskie ciasteczka z maszynki
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Przysmak drwala
Naleśniki z serem
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Zupa grzybiarza
Omlet Joanny
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Miodowa kaczka
Żurek Babci Zosi
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Królik w miodzie
Pierogi z serem białym lub kozim
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami