Przysmak drwala
Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Naleśniki z serem
Golonka Szefowej
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Zupa grzybiarza
Żurek Babci Zosi
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Oleskie ciasteczka z maszynki
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Królik w miodzie
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Nalewka cytrynowa z miodem
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Pierogi z serem białym lub kozim
Tarta twarożkowa
Omlet Joanny
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Miodowe pierniczki
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Miodowa kaczka
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny