Płyn propolisowy – na przewód pokarmowy i schorzenia sercowe
Naturalne lody o smaku śmietankowo-miodowym z migdałami
Pierogi z serem białym lub kozim
Zraz z Jelenia faszerowany leśnymi grzybami
Golonka Szefowej
Żurek Babci Zosi
Karp zapiekany w cebuli i sosie śmietanowym
Wątróbki drobiowe w pieczonym jabłkuz miodowo-winnym sosem
Świąteczne pierniczki Gabrysi
Gruszka pieczona z prażonym słonecznikiem i migdałami na miodzie
Pasta z wędzoną makrelą lub awokado i twarogiem
Omlet Joanny
Królik w miodzie
Zupa grzybiarza
Nalewka cytrynowa z miodem
Zupa porowa na serze z lanymi kluseczkami
Naleśniki z serem
Miodowe pierniczki
Naleśniki na słodko z masą serowo-miodową i posypką z prażonych migdałów lub suszonej żurawiny
Przysmak drwala
Tarta twarożkowa
Miodowa kaczka
Płatki z Agrochatki – ciasteczka z płatków owsianych
Napój z „Krainy miodem płynącej”
Medaliony drobiowe na plackach ziemniaczanych w sosie kurkowym
Oleskie ciasteczka z maszynki
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, w towarzystwie placuszków ziemniaczanych
Królik w sosie miodowo-musztardowym z puree ziemniaczanym i glazurowaną marchewką